Just Maid It är din hjälp i vardagen. Vi är ett företag med fräsch profil
som erbjuder hushållsnära tjänster, så som hemstäd, flyttstäd,
storstädning, veckostädning och andra lösningar som passar dig.

Om oss

Just Maid It AB bildades i Katrineholm av Kerstin Muñoz, för att erbjuda hushållsnära tjänster. Sedan dess har verksamheten utökats och erbjuder numera också Personlig Assistans och Hemtjänst via samarbete och företaget har i dagsläget över 20 st anställda.

Just Maid It sätter människan i centrum och är det rätta alternativet för dig som värdesätter den personliga kontakten man får i ett lokalt företag.

Kerstin har tidigare varit aktiv delägare och bedrivit verksamhet inom assistansverksamhet, där hon framgångsrikt utmärkte sig genom att få utmärkelsen "Årets Företagskvinna" av Centernkvinnorna i Sörmland 2008.

Under hennes tid som VD fick företaget utmärkelsen "Gasellföretag i Sörmland" och företaget hade gott rykte för sitt personliga engagemang och för att det månade om sina brukare och sin personal. Kerstin sålde företaget 2008 och bildade Just Maid It AB.

Vår personal

All personal som arbetar inom servicetjänsterna har genomgått utbildning i ergonomi, kemi, golvmaterial, hygien, service och utrustning för hemstäd.

Nyanställda får under en övergångsperiod jobba tillsammans med en av de andra mer erfarna medarbetarna för att lära sig rutiner och tillvägagångssätt.

Företaget jobbar med kontinuerlig kompetensutveckling vi värderar personalen högt. Läs mer om vad några av våra kunder tycker om oss, klicka här.

Miljöpolicy

Verksamheten präglas genomgående av ett miljötänkande i alla funktioner - allt ifrån hur vi hanterar material till hur vi förhåller oss till de dagliga uppgifterna. Vid inköp prioriteras miljövänliga alternativ och vi använder inte mer medel än vad som är nödvändigt. Vi använder mikrofiberdukar och mikrofibermoppar som kan rengöra utan medel. Naturligtvis källsorterar vi och hushåller med naturens resurser.

På Just Maid It tycker vi att det är viktigt att tänka på att minska vår miljöpåverkan. Läs mer om vår miljöprogram.

Ring oss idag!
0150-591 00