Just Maid It är din hjälp i vardagen. Vi är ett företag med fräsch profil
som erbjuder hushållsnära tjänster, så som hemstäd, flyttstäd,
storstädning, veckostädning och andra lösningar som passar dig.

Samarbetspartners

Malma fönsterputs

Malma Fönsterputs utför fönsterputsning åt företag och privatpersoner. I Malma Fönsterputs har Just Maid It AB hittat en professionell samarbetspartner med lång erfarenhet. Läs mer om Malma Fönsterputs.

"Proffs på städning - Är stolt över att samarbeta med detta företag då jag ser resultatet av deras arbete - Nöjda kunder!" - Malma om Just Maid It

   

 

 

Hyreshuset

Att utveckla och förädla våra fastigheter kontinuerligt ser vi som en självklarhet. Vårt mål är att erbjuda fräscha lägenheter med bra standard och trivsamma gårdar där du som hyresgäst kan trivas och känna trygghet. 

Vi vill också som en lokal aktör vara med och verka för Katrineholms utveckling och framtid. En del av detta är att vara med och stödja sport, kultur, mångfald och integration i Katrineholm. Läs mer om Hyreshuset.

   

 

 

Vikur Clean

Vikur är en självklar samarbetspartner och leverantör, de levererar högklassiga produkter för såväl professionel städ som hemstäd och det passar oss utmärkt. Vi är även en stolt återförsäljare av Vikurs produkter och använder deras städmateriel på daglig basis i vår verksamhet.

Läs mer om Vikur Clean.

 

 

 

 

Ring oss idag!
0150-591 00