Just Maid It

Om oss

Just Maid It AB bildades 2008 i Katrineholm av Kerstin Muñoz, för att erbjuda hushållsnära tjänster och erbjuder numera också fastighetsskötsel och enklare reparationsarbeten.

Just Maid It sätter människan i centrum och är det rätta alternativet för dig som värdesätter den personliga kontakten och servicen man får i ett lokalt företag.

Vår personal

All personal som arbetar inom servicetjänsterna har genomgått utbildning i ergonomi, kem, golvmaterial, hygien, service och utrustning för hemstäd.

Nyanställda får under en övergångsperiod jobba tillsammans med en av de andra mer erfarna medarbetarna för att lära sig rutiner och tillvägagångssätt.

Företaget jobbar med kontinuerlig kompetensutveckling och vi värderar personalen högt. Läs mer om vad några av våra kunder tycker om oss, klicka här.

Miljö och hållbarhet

Verksamheten präglas genomgående av ett miljötänkande i alla funktioner – allt ifrån hur vi hanterar material till hur vi förhåller oss till varandra och de dagliga uppgifterna. Vid inköp prioriteras miljövänliga alternativ och vi använder inte mer medel än vad som är nödvändigt. Vi använder mikrofiberdukar och mikrofibermoppar som kan rengöra utan medel. Naturligtvis källsorterar vi och hushåller med naturens resurser.

På Just Maid It tycker vi att det är viktigt att tänka på att minska vår miljöpåverkan. Läs mer om vår miljöpolicy och vårt hållbarhetsarbete.

Historia

Kerstin har tidigare varit aktiv delägare och bedrivit verksamhet inom assistansverksamhet, där hon framgångsrikt utmärkte sig genom att få utmärkelsen ”Årets Företagskvinna” av Centernkvinnorna i Sörmland 2008.

Under hennes tid som VD fick företaget utmärkelsen ”Gasellföretag i Sörmland” och Kerstin hade gott rykte för sitt personliga engagemang och för att hon månade om sina brukare och sin personal. Kerstin köptes ut ur företaget 2008 och hon bildade Just Maid It AB.

Kontakta oss

Almgatan 1, 641 34 Katrineholm