Just Maid It

Nyheter

Skärpta allmänna råd

Det har kommit nya skärpta råd och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten (klicka här) till oss här i Södermanlands län, som börjar gälla från torsdag 5/11.

Vi har tagit del av dem och utvärderat på vilket sätt det påverkar vår verksamhet och vi räknar inte med att det blir några större förändringar för våra kunder och personal, då vi sedan länge jobbar med försiktighetsåtgärder och minimerar risker.

Givetvis finns det alltid anledning att revidera rutiner för att se om det är något som behöver förbättras, vilket vi även fortsättningsvis kommer jobba aktivt med.

(uppdaterad 2020-11-06)

Information kring hantering av Coronaviruset

Vi följer ständigt bevakningen och nya uppgifter kring utbrottet av pandemin COVID-19 även, kallad Coronaviruset. Vi kommer att följa direktiv och råd som kommer från Regeringen, Folkhälsomyndigheten, WHO samt vår branschorganisation Almega.

Här har vi sammanställt ett nyhetsbrev gällande hur vi hanterar den uppkomna situationen. Klicka här (.pdf öppnas i externt fönster).

Vi kommer försöka dela viktig information med våra kunder via direktutskick, hemsidan, FB-sidan och på det sätt vi normalt håller kontakt.

Där kommer vi inkludera information om de åtgärder vi vidtar för att skydda vår personal, lokaler, städmaterial, kunder och hur vi hanterar frågor från våra kunder.

(uppdaterad 2020-06-03)

Webshop upphör

Från och med 2020-03-21 så upphör den webshop vi haft där vi sålt städmaterial och städrelaterade produkter. Det är en planerad avveckling av sidan, och har ingenting med Coronaviruset att göra. Vi har helt enkelt inte tid / intresse av att hålla webshopen uppdaterad i den utsträckning vi skulle vilja.

Produkterna kommer vi fortfarande använda oss av och är du intresserad att köpa material eller rengöringsmedel så kan vi fortfarande tillgodose era behov.

(uppdaterad 2020-03-20)