Just Maid It

Nyheter

Info om kollektivavtal

På förekommen anledning så vill vi informera om att vi har och alltid haft kollektivavtal. Vi kontrollerar att vår personal har uppehållstillstånd och vi begär utdrag ur belastningsregistret vid nyanställningar.

För att du som kund ska känna dig trygg och kunna göra ett fräscht och schysst val av företag har vi valt att vara  medlemmar i Svenskt Näringsliv – Almega Serviceföretagen och tecknat kollektivavtal. Det har vi haft ända sedan vi startade, det hör ihop med vår filosofi, att vara en god arbetsgivare och ta socialt ansvar.

Här kan du enkelt kolla upp anslutna leverantörer: Hemserviceföretagen – Svenskt Näringsliv

(uppdaterad 2022-01-10)

Julstädning

Det börjar närma sig en hektisk period nu innan jul, och det är många som vill ha hjälp av oss just nu och det är vi jätteglada för. Som vanligt kommer vi att prioritera våra fasta kunder och vi kommer bara kunna ta emot jobb på våra strö-tider. Därför har vi valt att erbjuda ett paketpris på julstädning, där du kan välja 2 till 3 timmars städning till ett fast pris. Gå in på Facebook eller Instagram och sök oss så hittar ni mer info (passa gärna på att gilla oss där också). Ni kan också nå oss per telefon eller e-post om ni vill veta mer. Erbjudande gäller i mån av tid.

(uppdaterad 2021-11-29)

Kampanj - Prova hemstäd!

Just nu har vi en kampanj: ”Prova hemstäd – få matkasse på köpet”.

Den innebär att du får en matkasse på köpet, när du bokar oss vid minst 3 städtillfällen. Sedan väljer du själv vilken matkasse du vill ha (maxvärde 499 kr), från ICA Nära Katrineholm. Bor du inom tätorten levererar vi den direkt hem till dig.

Kontakta oss så berättar vi mer!

(uppdaterad 2021-08-19)

SilverSafe desinfektion

Vi använder oss av SilverSafe för desinfektion av ytor och områden där stora krav ställs på effektivitet och säkerhet. SilverSafe består av Väteperoxid (H2O2) och en liten koncentration av silvernitrat för att ge medlet en ökad livslängd och hålla ytorna desinficerade under längre period. 

Medlet innehåller ingen alkohol eller andra frätande ämnen och är således inte brandfarligt eller skadligt på några andra sätt.

(uppdaterad 2021-03-09)

 

Skärpta allmänna råd

Det har kommit nya skärpta råd och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten (klicka här) till oss här i Södermanlands län, som börjar gälla från torsdag 5/11.

Vi har tagit del av dem och utvärderat på vilket sätt det påverkar vår verksamhet och vi räknar inte med att det blir några större förändringar för våra kunder och personal, då vi sedan länge jobbar med försiktighetsåtgärder och minimerar risker.

Givetvis finns det alltid anledning att revidera rutiner för att se om det är något som behöver förbättras, vilket vi även fortsättningsvis kommer jobba aktivt med.

(uppdaterad 2020-11-06)

Information kring hantering av Coronaviruset

Vi följer ständigt bevakningen och nya uppgifter kring utbrottet av pandemin COVID-19 även, kallad Coronaviruset. Vi kommer att följa direktiv och råd som kommer från Regeringen, Folkhälsomyndigheten, WHO samt vår branschorganisation Almega.

Här har vi sammanställt ett nyhetsbrev gällande hur vi hanterar den uppkomna situationen. Klicka här (.pdf öppnas i externt fönster).

Vi kommer försöka dela viktig information med våra kunder via direktutskick, hemsidan, FB-sidan och på det sätt vi normalt håller kontakt.

Där kommer vi inkludera information om de åtgärder vi vidtar för att skydda vår personal, lokaler, städmaterial, kunder och hur vi hanterar frågor från våra kunder.

(uppdaterad 2020-06-03)

Webshop upphör

Från och med 2020-03-21 så upphör den webshop vi haft där vi sålt städmaterial och städrelaterade produkter. Det är en planerad avveckling av sidan, och har ingenting med Coronaviruset att göra. Vi har helt enkelt inte tid / intresse av att hålla webshopen uppdaterad i den utsträckning vi skulle vilja.

Produkterna kommer vi fortfarande använda oss av och är du intresserad att köpa material eller rengöringsmedel så kan vi fortfarande tillgodose era behov.

(uppdaterad 2020-03-20)